ONS ASSORTIMENT

Van der Holst biedt de horeca als vleesleverancier een compleet assortiment aan producten die worden ingekocht in alle werelddelen.

DE AFKOMST VAN HET VLEES IS EEN VAK APART

Waar voorheen rund gewoon rund was, komt het nu van over de hele wereld. Bij die aandacht voor vleesmerken speelt de afkomst mee zoals ras, het type voer en waar het dier is opgegroeid. Ook de leefomstandigheden worden hierbij steeds belangrijker: ruimte om te bewegen, en goede zorgen voor het dier. Ieder ras heeft haar eigen specifieke kenmerken die zorgen voor het unieke eigen karakter van het vlees. Bent u op zoek naar een specifiek stukje vlees dat hier niet staat vermeld? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Door ons grote netwerk kunnen wij vrijwel ieder gewenst stukje vlees voor u regelen.

vak-apart

DE AFKOMST VAN HET VLEES IS EEN VAK APART

Waar voorheen rund gewoon rund was, komt het nu van over de hele wereld. Bij die aandacht voor vleesmerken speelt de afkomst mee zoals ras, het type voer en waar het dier is opgegroeid. Ook de leefomstandigheden worden hierbij steeds belangrijker: ruimte om te bewegen, en goede zorgen voor het dier. Ieder ras heeft haar eigen specifieke kenmerken die zorgen voor het unieke eigen karakter van het vlees. Bent u op zoek naar een specifiek stukje vlees dat hier niet staat vermeld? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Door ons grote netwerk kunnen wij vrijwel ieder gewenst stukje vlees voor u regelen.

vak-apart

RUND

PUUR HOLLANDS & BELGISCH RUNDVLEES

Mooi mager rundvlees van eigen bodem.

IERS RUNDVLEES

Ierland is het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief rundvlees. Duizenden kleinschalige boerderijen fokken de runderen generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier.

BLACK ANGUS GRAS GEVOERD RUNDVLEES

Het Black Angus runderras staat bekend als één van de beste vleessoorten die de markt te bieden heeft. Het malse vlees heeft een mooie dieprode kleur, en een lichte natuurlijke vet dooradering. Deze vet dooradering of marmering zorgt voor een mooie authentieke rundvleessmaak.

BLACK ANGUS GRAAN GEVOERD RUNDVLEES

Dit is rundvlees voor liefhebbers, wij hebben hierin aanbod uit verschillende continenten. De laatste 120 dagen worden de runderen gecontroleerd bijgevoerd met een uitgebalanceerd dieet van granen, maïs, alfalfa en hooi. Hierdoor wordt het vet tussen de spieren opgebouwd, wat zorgt voor een fantastische marmering van het vlees. Het rundvlees wordt hierdoor malser, sappiger en smaakvoller.

EXCLUSIEF RUNDVLEES (OP AANVRAAG)

Wagyu: In verschillende gradaties, van bijvoorbeeld N of Z Amerikaans tot het meest exclusieve Japanse Wagyu rundvlees.

 

Ons dry aged rundvlees wordt in minimaal 21 dagen tot op het bot gerijpt in de droogkast. Tijdens het rijpingsproces verdampt het vocht uit het vlees tot wel 25%, waardoor de smaak in het vlees meer wordt geconcentreerd. Bovendien wordt het spierweefsel langzaam afgebroken door de van nature aanwezige enzymen in het vlees, waardoor het vlees een zeer malse structuur en intense smaak krijgt.

RUND

PUUR HOLLANDS & BELGISCH RUNDVLEES

Mooi mager rundvlees van eigen bodem.

IERS RUNDVLEES

Ierland is het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief rundvlees. Duizenden kleinschalige boerderijen fokken de runderen generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier.

BLACK ANGUS GRAS GEVOERD RUNDVLEES

Het Black Angus runderras staat bekend als één van de beste vleessoorten die de markt te bieden heeft. Het malse vlees heeft een mooie dieprode kleur, en een lichte natuurlijke vet dooradering. Deze vet dooradering of marmering zorgt voor een mooie authentieke rundvleessmaak.

BLACK ANGUS GRAAN GEVOERD RUNDVLEES

Dit is rundvlees voor liefhebbers, wij hebben hierin aanbod uit verschillende continenten. De laatste 120 dagen worden de runderen gecontroleerd bijgevoerd met een uitgebalanceerd dieet van granen, maïs, alfalfa en hooi. Hierdoor wordt het vet tussen de spieren opgebouwd, wat zorgt voor een fantastische marmering van het vlees. Het rundvlees wordt hierdoor malser, sappiger en smaakvoller.

EXCLUSIEF RUNDVLEES (OP AANVRAAG)

Wagyu: In verschillende gradaties, van bijvoorbeeld N of Z Amerikaans tot het meest exclusieve Japanse Wagyu rundvlees.

Ons dry aged rundvlees wordt in minimaal 21 dagen tot op het bot gerijpt in de droogkast. Tijdens het rijpingsproces verdampt het vocht uit het vlees tot wel 25%, waardoor de smaak in het vlees meer wordt geconcentreerd. Bovendien wordt het spierweefsel langzaam afgebroken door de van nature aanwezige enzymen in het vlees, waardoor het vlees een zeer malse structuur en intense smaak krijgt.

VARKEN

HOLLANDS & BELGISCH VARKENSVLEES

De oorsprong van onze slagerij is voortgekomen uit een uitbeenderij in varkensvlees. Door de kennis die daaruit is ontstaan kunnen wij u voorzien in vrijwel iedere gewenste onderdeel/schnit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

WROETVARKEN

Het Wroetvarken heeft als eerste varkensketen een ‘Beter Leven-ster’ ontvangen van de Dierenbescherming. In vergelijking met andere stalsystemen hebben Wroetvarkens 3x meer ruimte om te leven.

IBERICOVARKEN

Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwaliteit dankzij het klimaat, de voeding en de vrijheid dat het raszuivere varkentje heeft. Het vet van het Ibérico varkensvlees smelt al op kamertemperatuur en geeft het vlees een sublieme, nootachtige en volle smaak.

VARKEN

HOLLANDS & BELGISCH VARKENSVLEES

De oorsprong van onze slagerij is voortgekomen uit een uitbeenderij in varkensvlees. Door de kennis die daaruit is ontstaan kunnen wij u voorzien in vrijwel iedere gewenste onderdeel/schnit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

WROETVARKEN

Het Wroetvarken heeft als eerste varkensketen een ‘Beter Leven-ster’ ontvangen van de Dierenbescherming. In vergelijking met andere stalsystemen hebben Wroetvarkens 3x meer ruimte om te leven.

IBERICOVARKEN

Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwaliteit dankzij het klimaat, de voeding en de vrijheid dat het raszuivere varkentje heeft. Het vet van het Ibérico varkensvlees smelt al op kamertemperatuur en geeft het vlees een sublieme, nootachtige en volle smaak.

KIP/WILD/GEVOGELTE

HOLLANDSE A KWALITEIT VRIJE UITLOOP KIP

In onze slagerij werken wij met Hollandse A kwaliteit vrije uitloop kip. Op aanvraag kunnen wij ook voorzien in biologisch kippenvlees.

WILD & GEVOGELTE

Ons wild en gevogelte assortiment verschilt per seizoen, neem vrijblijvend contact met ons op om het huidige aanbod te bespreken.

KIP/WILD/GEVOGELTE

HOLLANDSE A KWALITEIT VRIJE UITLOOP KIP

In onze slagerij werken wij met Hollandse A kwaliteit vrije uitloop kip. Op aanvraag kunnen wij ook voorzien in biologisch kippenvlees.

WILD & GEVOGELTE

Ons wild en gevogelte assortiment verschilt per seizoen, neem vrijblijvend contact met ons op om het huidige aanbod te bespreken.

KALF

BLANK EN ROSE

Wij werken uitsluiten met puur Hollands kalfsvlees róse en blank. Hollands kalfsvlees staat wereldwijd bekend om zijn goede vleeseigenschappen. Nederland is dan ook wereldwijd de grootste exporteur van kalfsvlees. Het Hollandse kalfsvlees wordt streng gecontroleerd en moet voldoen aan hoge eisen. Onze kalveren lopen vanaf de geboorte met de moeder door de wei en krijgen gevarieerd voedsel.

KALF

BLANK EN ROSE

Wij werken uitsluiten met puur Hollands kalfsvlees róse en blank. Hollands kalfsvlees staat wereldwijd bekend om zijn goede vleeseigenschappen. Nederland is dan ook wereldwijd de grootste exporteur van kalfsvlees. Het Hollandse kalfsvlees wordt streng gecontroleerd en moet voldoen aan hoge eisen. Onze kalveren lopen vanaf de geboorte met de moeder door de wei en krijgen gevarieerd voedsel.

LAM

NIEUW ZEELANDS LAMVLEES

In Nieuw Zeeland leven bijna 9x meer lammeren dan mensen. De Nieuw-Zeelandse lammeren leven het hele jaar buiten en voeden zich uitsluitend met wat de natuur hen te bieden heeft. Hierdoor heeft het Nieuw-Zeelandse lamsvlees een intensere smaak en is het malser van structuur.

HOLLANDS & IERS LAMVLEES

In het seizoen leveren wij op aanvraag ook Hollands en Iers lamsvlees, neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

LAM

NIEUW ZEELANDS LAMVLEES

In Nieuw Zeeland leven bijna 9x meer lammeren dan mensen. De Nieuw-Zeelandse lammeren leven het hele jaar buiten en voeden zich uitsluitend met wat de natuur hen te bieden heeft. Hierdoor heeft het Nieuw-Zeelandse lamsvlees een intensere smaak en is het malser van structuur.

HOLLANDS & IERS LAMVLEES

In het seizoen leveren wij op aanvraag ook Hollands en Iers lamsvlees, neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

VLEESWAREN

Van der Holst heeft een zeer uitgebreid assortiment ambachtelijke vleeswaren (gesneden/ ongesneden).

VLEESWAREN

Van der Holst heeft een zeer uitgebreid assortiment ambachtelijke vleeswaren (gesneden/ ongesneden).