ONZE SERVICES

Uw tevredenheid is ons doel. Wij staan voor smaak, kwaliteit, service, controle en een uitgebreid assortiment.

SMAAK

Op de eerste plaats staat de smaak van onze producten. Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.

KWALITEIT

Al onze producten moeten van een constante hoge kwaliteit zijn. Daarom wordt al ons vlees ingekocht bij ons betrouwbare en gecertificeerde leveranciers uit binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten op zo’n goed mogelijke manier waarborgen.

SERVICE

Uw tevredenheid is ons doel. Ons bedrijf ligt centraal in ons verzorgingsgebied, zodat wij snel kunnen reageren op uw wensen. Bent u iets vergeten te bestellen? Mist u iets in uw bestelling? In geval van nood zullen wij er alles doen om het probleem op te lossen.

CONTROLE

Uw bestelling wordt altijd gecontroleerd door de chauffeur voor levering. De medewerker controleert de bestelling voor bezorging en kan u indien nodig nog in de zaak van advies voorzien.

ASSORTIMENT

Door ons grote netwerk lukt het vrijwel altijd om het door u gewenste stukje vlees, bij u in de zaak te bezorgen!

ONS GEBIED

Onze focus ligt in de Bollenstreek en aangrenzende regio’s. Maar ook buiten dit gebied voorzien wij onze klanten in hun vleesassortiment. Is uw bedrijf buiten onze regio gevestigd? Dan gaan we alsnog graag in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op.