OVER ONS

Wij worden blij van mooi vlees, van hoe het eruit ziet, van echt vakmanschap, de veelzijdigheid maar boven alles de unieke en authentieke smaken van dit ambachtelijke product.

Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst
Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst is een snel groeiend familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Eigenaar Paul van der Holst heeft het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader die ook sinds jaar en dag al in de vleesverwerking actief is, nam hem als kleine jongen al mee en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Na jaren lang in dienst te zijn bij familie en andere slagerijen besloot Paul van der Holst dat hij voor zichzelf wilde beginnen. In 2000 begon hij met een paar man personeel zijn eigen uitbeenderij. Vrijwel direct was er vraag van kennissen vanuit de Horeca of hij hen kon voorzien van vlees. Vandaag de dag bestaat het team van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst uit ongeveer 40 gepassioneerde medewerkers. Samen doen wij ons uiterste best om het succes uit het verleden door te zetten in de toekomst.

Van der Holst – Vlees voor de Horeca
Vrijwel direct na de oprichting van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst was er vraag van kennissen vanuit de Horeca of wij hen konden voorzien van vlees. Wat begon met een paar klanten uit eigen vriendenkring groeide uit tot horecaslagerij Van der Holst – Vlees voor de Horeca. Inmiddels is ons klantenbestand aanzienlijk uitgebreid, en divers o.a. restaurants, hotels, strandtenten, cafeetjes en instellingen. Maar nog kennen wij onze klanten allemaal persoonlijk. Bij de levering van onze producten maken we waar mogelijk graag een praatje met de eigenaar of chefkok van het restaurant. Zo blijven wij op de hoogte van uw tevredenheid en kunnen we uw eventueel bijstaan met advies over vlees. Door ons grote netwerk kunnen wij u vrijwel altijd voorzien van de mooiste stukjes vlees voor uw menukaart.

Bollensteak.nl
Bollensteak is ontstaan door de toenemende vraag van particulieren die opzoek zijn naar een stukje vlees met een verhaal. We merkten dat de consument steeds bewuster op zoek is naar kwaliteit, en als gevolg daarvan kregen wij steeds meer verzoeken of wij ze daar bij konden helpen. Na vele aanvragen en bestellingen via telefoon of email besloten we het serieuzer aan te pakken. En in maart 2017 ging Bollensteak.nl online als de online vleesmeester van de Bollenstreek. Door het direct leveren aan de consument kregen wij meer naamsbekendheid, en binding met vele vleesliefhebbers in de Bollenstreek. De goede naam van Bollensteak is een visite kaartje voor onze horecaslagerij. De tevreden klanten zoeken hun weg naar de Horeca waar wij ons vlees verkopen, en bevelen ons zelfs aan bij restaurants waar wij dat niet doen. Daarnaast hebben wij inmiddels ook klanten die de naam Bollensteak vermelden op hun website, menukaart of social media. Op deze manier is Bollensteak.nl een mooie aanvulling voor Van der Holst – Vlees voor de Horeca.

bollensteak-slager

Paul van der Holst

Eigenaar
boudewijn-1

Boudewijn Polman

Vertegenwoordiger
slagerij-02

John van Veen (slager)

Slager
slagerij-01

Max van Engelen (vleeswaren)

Vleeswaren